Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μην με ξυπνάς απ' τις 6.00..!

Μετά από δέκα ολόκληρες ημέρες, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χ. Καρδαράς, έσπευσε* (κατόπιν γενικευμένης λαϊκής απορίας) να αντιδράσει προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Βορίδη, για το γεγονός πως δεν εκλήθη στη συνάντηση (12/01/2012) που είχε με τους Δημάρχους των όμορων δήμων σχετικά με το θέμα της παράδοσης των σταθμών ΜΕΤΡΟ προς χρήση.  Η διαμαρτυρία του διατυπώθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
“Ανεξήγητη έως περίεργη είναι η μη πρόσκληση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Χρήστου Καρδαρά στην συνάντηση του Υπουργού μεταφορών κ. Βορίδη με Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας, με θέμα συζήτησης την λειτουργία των νέων σταθμών ΜΕΤΡΟ «Αγία Μαρίνα» που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού Μεταφορών, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012.
Καμιά πρόσκληση για την εν λόγω συνάντηση δεν έλαβε ο Δήμαρχος Αιγάλεω.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο του Υπουργού και αφού εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας, ζητήσαμε να μας δοθούν πειστικές απαντήσεις για αυτόν τον αποκλεισμό.”



*Το τραγουδάκι με λίγη δόση κριτικής αλλά και χιούμορ, αφιερωμένο στο Δήμαρχο που με ταχείς ρυθμούς έσπευσε να εκφράσει την ενόχλησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου