Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Βρεφονηπιακού σταθμού,συνέχεια...





Καλημέρα Αιγάλεω,
ας επανέλθουμε στο θέμα της ανέγερσης του 5ου Δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού. Όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αιγάλεω, για το συγκεκριμένο ζήτημα θα διενεργηθεί Δημοψήφισμα στις 28/04/2013 στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους, οι κάτοικοι του 8ου και 9ου Δημοτικού Διαμερίσματος.
Μάλιστα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Δήμος προτίθεται να διοργανώσει στις 20/04 και 21/04/2013 δύο Συνελεύσεις (στα αντίστοιχα σχολικά συγκροτήματα, στις 11:00π.μ. (8ο ΔΔ) και (9ο ΔΔ)), όπου εκεί θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις θέσεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους οι δημότες, ώστε να εξαχθούν ουσιαστικά συμπεράσματα και να οδηγηθούν στο δημοψήφισμα με όσο το δυνατόν συνολικότερη εικόνα επί του ζητήματος. Στις συνελεύσεις αυτές, καλό θα είναι να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι συνδημότες μας. 

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, να «νικήσει» η Δημοκρατία και η Ελευθερία της σκέψεως και επί της ευκαιρίας να δώσουμε συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για την πρωτοβουλία του Δημοψηφίσματος (ας μην κάνει σε κάποιους εντύπωση η στάση μου - θα εκφράζω την άποψή μου με κριτήριο την αγάπη για την πόλη μου και όχι με το σε ποια Παράταξη ανήκω). Αν μη τι άλλο, η ενέργεια αυτή εκφράζει το σεβασμό στη λαϊκή κυριαρχία που λειτουργεί σύμφωνα με τη θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών. Όποια τελικά, και αν είναι αυτή…

Με εκτίμηση,


Πηγή των όψεων του σταθμού: www.aigaleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου