Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Λιτανεία της Ιεράς εικόνας της Αγίας Τριάδας Αιγάλεω παρουσία του (νέου) Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.




Mε ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα εορτάστηκε  χθες (Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015)  η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία της Ιεράς εικόνας από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αιγάλεω. 




Χιλιάδες συνάνθρωποί μας και τοπικοί εκπρόσωποι Πολιτικών και Πολιτιστικών φορέων βρέθηκαν στον εορτασμό εκφράζοντας την πίστη τους στο Χριστιανισμό και την ελπίδα να έλθουν καλύτερες ημέρες για την πατρίδα μας.




Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο νέος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Γεράσιμος, πλαισιωμένος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας. Επίσης παρέστη συμπροσευχόμενος ο οικείος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ο οποίος επίσης κατάγεται από το νησί της Κεφαλονίας.






Ακολούθησε γιορτή με παραδοσιακούς χορούς, από το αντίστοιχο πολιτιστικό τμήμα του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας και άλλων τοπικών συλλόγων. 





Υ.Γ.: Διπλά υπερήφανος και συγκινημένος τόσο για την πόλη μου το Αιγάλεω, όσο και για την αγαπημένη πατρίδα Κεφαλονιά που «γέννησε» και «ανέδειξε» έναν τόσο σπουδαίο Άνθρωπο (με Α κεφαλαίο) και Δεσπότη (μετά), κ. Γεράσιμο Φωκά (Μητροπολίτη πλέον) που η οικογένειά μου έχει την τιμή να τον γνωρίζει, πάνω από 15 χρόνια. Άξιος.  




Με εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου