Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Δ. Αιγάλεω & της Διαπαραταξιακής επιτροπής σχετικά με το Χαράτσι!


Μετά και τη σημερινή (δεύτερη) δικαστική απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου στην Αλεξανδρούπολη όπου οι δικαστές πάγωσαν τη διακοπή ρεύματος για μη πληρωμή του χαρατσιού καθώς εξέδωσαν προσωρινή διαταγή μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου για 34 άτομα τα οποία αρνούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Διαπαραταξιακή επιτροπή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Αιγάλεω εκφράζει με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την διαμαρτυρία του στο επιβαλλόμενο ειδικό τέλος που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως χαράτσι. Με απόφαση του το Δημοτικό μας Συμβούλιο εκφράζει την αλληλεγγύη του στους πολίτες και φορείς της πόλης μας που αντιδρούν στην εφαρμογή του και δικαίως διεκδικούν την ακύρωσή του.


Με απόλυτη υπευθυνότητα και με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας δηλώνουμε ότι θα πρωτοστατήσουμε στην αποτροπή κάθε πιθανού ενδεχομένου διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε σπίτι του Αιγάλεω λόγω της μη καταβολής του συγκεκριμένου χαρατσιού.


Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών μας, ενώ ο τηλεφωνικός αριθμός 2132044800 βρίσκεται στην διάθεση των δημοτών και κατοίκων του Αιγάλεω , προκειμένου να απευθύνονται στην περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ προχωρήσουν στην διακοπή του ηλεκτρικού τους ρεύματος.


Στηρίζουμε τους Δικηγορικούς συλλόγους και τις ομάδες των πολιτών που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 2 Δεκεμβρίου 2011, δίνοντας το δικό μας αποφασιστικό παρών την ημέρα εκείνη.

Καμιά διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος,σε κανένα σπίτι στο Αιγάλεω."

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Δήμαρχος
Χρήστος Καρδαράς


Η διαπαραταξιακή επιτροπή
Κούτελος Μιχάλης
Γκίκας Γιάννης
Φίλης Κώστας
Σπάθας Δημήτρης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου