Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Συμπλοκή μεταξύ εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω και Διοίκησης στο Δημαρχείο


Πριν από λίγο, έγινε γνωστό πως Υπάλληλοι του Δήμου Αιγάλεω με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου επεδίωξαν συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγάλεω Χρ. Καρδαρά ώστε να εκφράσουν τη δυσφορία τους για το γεγονός πως εργάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα και παραμένουν απλήρωτοι.

Εκπρόσωπος της Διοίκησης του Δήμου,τους δέχθηκε και προσπάθησε να τους δώσει κάποιες εξηγήσεις οι οποίες δεν έγιναν δεκτές από τους εργαζομένους (διότι οι ίδιες εξηγήσεις και υποσχέσεις επαναλαμβάνονται περιοδικά δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα) και εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Οι οργισμένοι υπάλληλοι επιτέθηκαν φραστικά στους εκπροσώπους της Διοίκησης και εκεί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των παρευρισκομένων. Ο Δήμαρχος κατάφερε να ξεφύγει (ή ενημερώθηκε και δεν προσέγγισε καν τον χώρο που διαδραματίζονταν τα γεγονότα-δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα), ωστόσο (φήμες αναφέρουν) πως ο κ. Σκλαβούνος έγινε ο τελικός αποδέκτης των φραστικών και μη, διαμαρτυριών...

Ας ελπίσουμε πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους (Διοίκηση και εργαζόμενοι) και πως η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Μόλις μάθουμε νεότερα και διασταυρώσουμε και τα ανωτέρω, θα τοποθετηθούμε ξανά.

Ωστόσο να αναφέρουμε πως δεν είναι ευχάριστα γεγονότα οι προπηλακισμοί και οι βιαιοπραγίες μεταξύ συναδέλφων ή προς την εκάστοτε Διοίκηση, αλλά και το «να μην έχεις να φας» ενώ μάλιστα εργάζεσαι είναι και αυτό μία από τις χειρότερες μορφές βίας.

[Τα παραπάνω γεγονότα δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί οπότε δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τις λεπτομέρειες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου