Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Το ακούσαμε και αυτό... εκμισθώνουν το κυλικείο του Πολυχώρου "Ελληνικό Μολύβι" πριν (και εάν) φιλοξενήσει εκδηλώσεις.



 Το ακούσαμε και αυτό στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σημ. χθες 23/05/2013) ότι προτίθενται να εκμισθώσουν σε (προφανώς) ιδιώτη το κυλικείο του πολυχώρου πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι».


O τότε Δήμαρχος Αιγάλεω δίνει τιμής ένεκεν αναμνηστικά ενθύμια στον κύριο Θεόδωρο και την κυρία Μαρία Μουσχουντή, κληρονόμοι του Γεώργιου Βρανά

Ναι είναι εκείνος ο πολυχώρος που η κατασκευή και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν επί θητείας του Δημήτρη Καλογερόπουλου. Όταν λοιπόν ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου ο Χρήστος Καρδαράς ένα από τα πρώτα ζητήματα που έθεσε και «πέρασε» τελικά ήταν η αλλαγή της ονομασίας του πολυχώρου από «Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά, Κωνσταντίνος Καραμανλής» σε«Ελληνικό Μολύβι-Γ. Βρανά»Αφαιρέθηκε δηλαδή το όνομα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή για ευνόητους, μικροπολιτικούς λόγους ως σαν να ήταν το πιο σημαντικό και άμεσο ζήτημα που αντιμετώπιζε σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού ο νέος Δήμαρχος.


Τώρα, προχωρήσανε σε μία καινούργια πρωτοποριακή απόφαση. Ενώ δεν έχει προκύψει πρόγραμμα εκδηλώσεων για το άμεσο μελλοντικό χρονικό διάστημα (χωρίς να έχει κάποιος τη βεβαιότητα πως θα προκύψει), ωστόσο η Δημοτική Αρχή πρότεινε και «πέρασε» κατά πλειοψηφία την εκμίσθωση του κυλικείου..(!) Δηλαδή φανταστείτε το σαν να αγοράζει πρώτα κάποιος τη βενζίνη και μετά να προχωράει στη μελέτη και διερεύνηση αγοράς του οχήματος…

Καμία άλλη Δημοτική Παράταξη δεν συμφώνησε – ενώ ιδιαίτερα το «Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω» εκτός του ότι καταψήφισε την πρόταση, αντιπρότεινε να αξιοποιηθεί το κυλικείο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων από τον ίδιο το Δήμο, ώστε να επωφεληθεί και τα όποια έσοδα, που αν μη τι άλλο θα βοηθούσαν έστω και λίγο στις οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου, σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη από πλευράς οικονομικής καταστάσεως (και όχι μόνο) χρονική περίοδο.

Λογικό;  Εεε.. κατά τη Δημοτική Αρχή, όχι!

 Με εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου