Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Φήμες αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει με δικό της ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.


Φήμες αναφέρουν πως η Χρυσή Αυγή, θα κατέλθει στη μάχη των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών στο Αιγάλεω με δικό της υποψήφιο και αυτόνομο ψηφοδέλτιο. Οι πληροφορίες που για την ώρα αποτελούν απλά φήμες (δεν έχουν διασταυρωθεί ή επιβεβαιωθεί) αναφέρουν πως για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου θα είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας (ενδεχομένως ο κ. Παναγιώταρος Ηλίας).

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες και πράγματι συμβεί αυτό, φανερώνονται πολλά... αλλά για την ώρα κυρίως δύο πράγματα. Αφενός, αποκαλύπτεται η σημαντικότητα του Δήμου Αιγάλεω για το σύνολο του πολιτικού συστήματος αφού αποτελεί Δήμο – κλειδί για το σύνολο της Περιφέρειας Αττικής (οι μάχες των Δημοτικών στην πόλη μας, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής, τις περισσότερες φορές ήταν αμφίρροπες και δημιουργούσαν πάντα πολιτική αίσθηση) και αφετέρου οι επερχόμενες εκλογές στην περιοχή θα είναι επιπλέον αμφίρροπες αφού οι υποψήφιοι Δημοτικοί Συνδυασμοί ενδεχομένως να είναι περισσότεροι και η τελική κατάληξη απρόβλεπτη…

Εμείς ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε το εξής. Πέρα από ιδεολογικές διαφορές και πολιτικές απόψεις. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα ενώνει και δε θα διχάζει (δεν αποτελεί αιχμή για το προαναφερθέν πρόσωπο - να εξηγούμαστε - αποτελεί αυτονόητη πραγματικότητα). Μία υποψηφιότητα έμπειρη σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έχει το σθένος και την ωριμότητα να ξανά-διεκδικήσει πόρους και κονδύλια  για το Δήμο μας.  Το Αιγάλεω τα τελευταία χρόνια άλλαζε προς το καλύτερο η πορεία του αυτή διεκόπη όμως τόσο από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελληνική Οικονομία, όσο και από μία ελλειμματική Δημοτική Αρχή που δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις κρίσιμες αυτές καταστάσεις που όλοι βιώνουμε.  

Τα όνειρα και η ελπίδα για μία πόλη που αξίζει ο πολίτης να ζει, δεν πρέπει να απολεσθούν. Η κρισιμότερη όλων Δημοτική μάχη έρχεται, και οι δημότες Αιγάλεω οφείλουν πρώτα και πάνω απ’ όλα, με περισσότερη ωριμότητα και ψυχραιμία από ποτέ, να θέσουν την πόλη τους.


Με εκτίμηση,



Πηγή φωτογραφίας: http://e-theologia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου