Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δημόσια καταγγελία του τέως Αντιδημάρχου, Δ. Μπογράκου

Στις 23, 24 και 25 Μαρτίου 2012, διενεργήθηκε έρανος του Δήμου Κυθρέας (η Κυθρέα είναι κατεχόμενη κωμόπολη της Κύπρου, 8 μίλια βορειοανατολικά της Λευκωσίας. Είναι ανεξάρτητος Δήμος της επαρχίας Λευκωσίας), σε συνεργασία με όλα τα Οργανωμένα Σύνολα της Κυθρέας και της γύρω περιοχής, καθώς και με την Εκκλησία, για συλλογή τροφίμων και χρημάτων προς όφελος δεινοπαθούντων δημοτών του Δ. Αιγάλεω Αττικής.


Φαίνεται όμως πως η φιλανθρωπική ενέργεια του αδελφού Δήμου Κυθρέας τουλάχιστον όσον αφορά τα τρόφιμα αντί να καταλήξει σε συνδημότες μας που τόσο ανάγκη τα είχαν, θα καταλήξουν τελικά σε κάδους απορριμμάτων (!!!). 

Συγκεκριμένα ο κ. Δ. Μπογράκος, καταγγέλλει:

«Κύριε Δήμαρχε του Αιγάλεω,
Όπως γνωρίζετε και γνωρίζουμε, ο αδελφός Δήμος Κυθρέας συμμεριζόμενος την δραματική οικονομική κατάσταση πλήθους Δημοτών μας και επιδεικνύοντας την ευαισθησία και τα αντανακλαστικά του, απέστειλε μεγάλη ποσότητα κρέατος προκειμένου να διανεμηθεί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλη μας.
Δυστυχώς ωστόσο η διοίκηση σας δεν μερίμνησε ούτε για την άμεση διανομή του[περιμένατε άραγε τα Χριστούγεννα;- Ξέρετε η επιβίωση δεν επιτρέπεται να γίνεται αντικείμενο επικοινωνιακής αξιοποίησης] ούτε για την ασφαλή φύλαξη του.
Αποτέλεσμα οι ποσότητες κρέατος να σαπίσουν, να θέσετε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, η ευαισθησία των αδελφών Κυπρίων να μην πιάσει τόπο, οι ευπαθείς ομάδες να μην ανακουφιστούν. Είστε εσείς και η Δημοτική σας Αρχή προσωπικά υπεύθυνοι! Θα λογοδοτήσετε;;;;»

Αν πράγματι ισχύει το γεγονός, είναι πολύ κρίμα κ. Καρδαρά…

Πηγή: Δ. Μπογράκος,, http://www.pro.com.gr/el, http://el.wikipedia.org/wiki/Κυθρέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου