Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα διάκριση για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο


Όπως είναι γνωστό εδώ και 1,5 περίπου μήνα ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δήμαρχος* Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, με έντονη εσωκομματική δράση στη Νέα Δημοκρατία, και καθοριστική συμβολή στον αγώνα για τη νίκη των εκλογών της 17ης Ιουνίου, με την παρουσία του στο Λεκανοπέδιο, ορίστηκε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής. 
Το σημαντικό σε όλα αυτά, είναι πως ο Δ. Καλογερόπουλος συνεχίζει την παράδοση. Όποια αποστολή του ανατίθεται είτε από την πατρίδα, είτε από την παράταξή του, είτε από την αγαπημένη του πόλη το Αιγάλεω, την ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία. Έτσι και τώρα από το πόστο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας σπουδαία εμπειρία στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αποφασισμένος να συνδράμει με αποφασιστικότητα  στις προσπάθειες της κυβέρνησης ώστε να βγει η Ελλάδα από την βαθιά κρίση.
Η "φρέσκια" είδηση και παράλληλα νέα διάκριση για τον Δ. Καλογερόπουλο έχει να κάνει με το γεγονός πως  επιλέχθηκε έως το 2015 ως υπεύθυνος για την παρακολούθηση υλοποίησης των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με την ΕτΠ που θα δοθούν στις ευρωπαϊκές περιφέρειες για την καλή ενσωμάτωση των νομίμων μεταναστών. Σε αυτές συμμετέχει και η ΚΕΔΕ από πλευράς Ελλάδος.
Τα νέα φτάσανε από την Κύπρο όπου συνεδρίασε η ΣΙΒΕΞ της Επιτροπής των Περιφερειών επ’ ευκαιρία της Κυπριακής προεδρίας. Προσκεκλημένος του Υπ. Εσωτερικών και της Ένωσης των Δήμων ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. Ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Ramon Luis Valcarcer Siso, συμμετείχε σε ημερίδα που οργάνωσε ο δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με την Ένωση Δήμων και το Υπ. Εσωτερικών της Κύπρου, με θέμα: “Ο ρόλος των τοπικών αρχών στην κοινωνική ενσωμάτωση: Ιδιαίτερη αναφορά στην ένταξη των μεταναστών”. 
Συγχαρητήρια Δήμαρχε* και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!!!

Πηγή:Statesmen.gr
* Για εμάς τους Αιγαλεώτες ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι "θρονιασμένος" στο μυαλό, ως ο "Δήμαρχος της καρδιάς μας" γι αυτό το λόγο θα τον προσφωνούμε πάντα Δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου